torsdag 13 september 2012

Promenad med beslut!


Idag var jag ute på en promenad och jag kom på mig själv med att gå och fundera på vilken sorts whisky jag skulle belöna mig med efter att ha varit så duktig. Jag försökte komma på vilken sort jag skulle tappa upp i glaset, skulle det bli en rökig eller kanske någon mer fruktig sak. Jag försökte verkligen fundera ut vad jag ville ha, men det gick inte och hela historian slutade med att jag förbi systembolaget på väg hem och köpte mig en flaska GlenGrant The Major´s Reserve.

av: Peter Allansson

3 kommentarer:

  1. "Enda som är fördelaktigt är priset..." är en av våra smaknoteringar i whiskyklubben om denna - Men du kanske är av en annan åsikt? Låt oss hoppas det! ;)

    SvaraRadera
  2. Återkommer när jag har smakat av den :-)

    SvaraRadera
  3. Den har en vacker färg, doften kan jag inte klaga på, men smaken... där saknas det något avgörande. Betyg 3 av 10 av mig (Peter)

    SvaraRadera