torsdag 10 januari 2013

Ett nytt år, en ny termin och en resa till Skottland.När jag tänker tillbaka på året som gått så har det varit ett mycket trevligt år i mina ögon. Jag fick vara med om flera trevliga och smakfulla whiskyprovningar, jag började en kurs i att lära mig spela säckpipa, jag har gjort mitt första inköp av en kilt med alla dess tillbehör, men förra årets största prövning var nog kursen med ett helt nytt instrument. Jag har nu tragglat mig igenom Amazing Grace och The Waters of Kylesko under den första terminen. Kul är det dock!Mina förväntningar inför det kommande året är stort, en ny termin med säckpipan som jag verkligen ser fram emot och självklart så blir det en hel del whiskyprovningar som skall avverkas, varav Whiskyfair som är den första för för det nya året, men icke den sista! Dessutom så är en liten resa till Skottland planerad till slutet av denna månad och den tar mig till Edinburgh med min sambo Elisabeth. Att få fira sin 50-årsdag i whiskyns förlovade hemland är både spännande och helt fantastiskt och självklart så kommer jag se till att skriva om mina upplevelser här i bloggen. Det här blir ett bra år!

av: Tommy Sachariasen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar