onsdag 28 augusti 2013

Octomore 6.1


Nu så, snart får man möjlighet till att sippa på en Octomore 6.1 och för egen del kan jag bara säga att den är efterlängtad. Priset för denna Octomore ligger på €142.90 och finns att förbeställa här om ni klickar.

av Peter Allansson

8 kommentarer:

 1. Kommer den inte några till systembolaget?

  SvaraRadera
 2. Vi har tyvärr inga uppgifter på det just nu, men när det väl finn så, då kan du också läsa det här på bloggen :-)

  Ha en bra kväll!

  //Peter

  SvaraRadera
 3. Kolla in http://www.thewhiskyexchange.com/P-18266.aspx

  Där kan man köpa 5.1 och lägger man den i varukorgen landar man på strax under 1400SEK inkl frakt och svensk spritskatt/moms.

  Borde väl vara en bättre deal än Whizita?

  SvaraRadera
 4. Sant, fast skillnaden är att det ena är Octomore 6.1 och den andra 5.1 :-) Tror nog att vi får se 6.1 till jul här i Sverige

  SvaraRadera
 5. Skulle 6.1 vara så mycket bättre då eller ;)?

  SvaraRadera
 6. Inte en aning, jag har inte smakat på den :-) Men jag misstänker en viss smakskillnad och varför den är så dyr kan jag inte svara på. Samma sak med deras Black Art 4 som åkte upp en del i prisnivå till skillnad mot de tidigare.

  //Peter

  SvaraRadera
 7. Då kan jag tipsa om en sida som heter Master of malt. där är den betydligt billigare än 142 pund. Jag har själv beställt därifrån och det fungerar alldeles utmärkt.

  SvaraRadera
 8. Hej
  Jodå, jag känner till Master of Malt.
  Att jag skrev att den kostade 142 Euro (inte Pund) var för att det var den enda prisuppgift som fanns tillgänglig då jag skrev inlägget. På Master Of Malts får man ju alla siffror i kronor, det är en bra. Själv så brukar jag skicka efter ifrån Tyskland för jag har som tur att kunna få det fraktfritt osv.. Där kostar den idag 1220 kr

  Mvh

  Peter

  SvaraRadera