fredag 8 november 2013

Dags för en ny Dryckesauktion

Jag var nyss inne hos Stadsauktion och kikade om det hade kommit upp några trevliga flaskor att bjuda på, det hade det. För egen del så skall jag nog följa prisutvecklingen på ett par av dom för att se om man har någon möjlighet till köp. Det kan bli en bra julklapp till mig själv..! Brukar ni läsare vara med och buda? Kommentera gärna!
                                                   ______________________________

Nu när vi ändå är inne på auktioner så tänkte jag bara fråga er om ni känner till denna sida som kör whiskyauktioner. Jag hamnade där när jag satt och surfade runt lite och nu vill jag bara stilla min nyfikenhet. Länk till sidan! 

av Peter Allansson
2 kommentarer:

 1. Denna pågår i några dagar till. Mycket Ardbegs och en schysst SMWS-samling bla.

  http://www.whisky-onlineauctions.com/November-13-2013-8-00-pm.html?p=12&category=all-auction-items&filter=all-auction-items&order=price-high-low&limit=60

  SvaraRadera
 2. Ja där fanns det ju en del smått och gott :-)
  Tack för tipset.

  //Peter

  SvaraRadera