fredag 22 november 2013

Julmust lagrad på bourbonfat

Julmust lagrad på bourbonfat - Kan det vara något att ha!

Nu är det en årstid då vi dricker julmust allt mer och som vanligt finns det en uppsjö av olika märken, sorter och storlekar. För ett par dagar sedan var jag och handlade och sprang på denna julmust, lagrad på bourbonfat, och nyfiken som jag är så var jag tvungen till att köpa en flaska för att prova. Hur var det då, kanske ni undrar! Den var riktigt god och kan ses som en lite mer "njutnings"- must som kanske inte passar till julmaten, men väl lite senare till all den goda chokladen och nötterna. Den kostade strax under 30:- och jag köpte den på Systembolaget.
av Peter Allansson

4 kommentarer:

 1. Den hade premiär för två år sen, varför den just finns på Systembolaget har jag ingen aning om dock.
  Finns även en annan som är nyhet för i år, Romfatslagrad. Den ska vara lite mer spritig i smaken. Finns runt 400 flaskor kvar på Regeringsgatan.

  SvaraRadera
 2. Då skall jag ta och prova den med, tack för tipset.

  //Peter

  SvaraRadera
 3. Den här var verkligen supergod.....

  SvaraRadera