torsdag 21 november 2013

Systembolagets hemsida packade ihop kl 10:00

"En bild säger mer än 1000 ord"
09:57 loggade jag in hos Systembolaget.se för att se om det fanns en liten chans till att komma över den flaska Bowmore som många har jagat den senaste tiden, men prick 10:00 packade sidan ihop och nu misstänker jag att många är arga och upprörda, igen, och nu börjar det bli dags för de som bestämmer att ta tag i alla problem som hela tiden rapporteras in..... Suck!!!!

av Peter Allansson

5 kommentarer:

 1. Webblanseringen uppskjuten till 28/11, bara vänta på nästa krash då :(

  SvaraRadera
 2. Japp, inget kommer att vara annorlunda den 28:e

  SvaraRadera
 3. som tur är han jag få min iallafall..
  bekräftelse samt mail utskickat samt telefonsamtal till kundtjänst

  //Terho holm

  SvaraRadera
 4. Mitt betyg på Systembolagets hemsida blir...
  Rating: ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ 0/10

  SvaraRadera
 5. Jag hann med att få igenom min beställning, på Mina Sidor är det 1 bokad samt att kundtjänst "garanterar" att den skall vara min. Dock skulle de ha möte kring detta kl 15,00 och återkomma per telefon. Ännu inget telefonsamtal. Man får hålla alla tummar och tår när det gäller detta Systembolag och få tag i limiterade utgåvor. De annullerar väl alla och kör samma veva den 28e. Krasch!

  SvaraRadera