söndag 19 januari 2014

< Söndag v.3 >

Å denna natt, denna underbara natt, som vi vill kalla sherry butt!

Snabba ryck nu med veckorna, för även om vintern nu gjort sig påmind så går vi mot ljusare tider och sen har man en del att se fram mot, så som  Whiskyexpo, sen Karlstad med Vin & Deli och innan vi vet ordet av så befinner vi oss på Whisky Fair 2014. Tror nog att man tar sig igenom denna vinter med!

Till "Veckans Whisky" skulle man nog kunna tänka sig någon av alla de varuprover som jag fått med den gemensamma nämnaren, sherry, men det har jag inte gjort. "Veckans Whisky" är vald för sin stil och elegans och det är vad jag tycker att den 42-åriga Macallan har. Den skulle göra sig bra på min översta hylla!

Igår så hade jag tänkt prova igenom ett antal sorter men så blev inte fallet, jag tar dom idag i stället. Jag har inte bestämt mig för vilka det kommer att bli, men det kan ni läsa här senare i afton. Fram tills dess får ni ha en angenäm söndag!

av Peter Allansson 
Pic: Duncan Taylor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar