lördag 11 januari 2014

I natt Jag drömde något som jag....

Grejen med att vara klok, förståndig och planera för framtiden, det är inget för mig!

jag tänkte att jag skulle göra mig en prioriteringslista över whisky som jag ämnar köpa framöver, men jag kom inte så lång förrän jag insåg att det inte kommer att fungera. När jag hade gått igenom Indien så insåg jag att jag bör nog lämna in några Lotto-rader om detta skall gå ihop. Utöver de flaskorna du ser på bilden så blir det en kostsam vår. Först så fyller jag jämnt, efter det så är det Whisky Fair och sen skall jag över till London för att titta på fotboll.. Tror dock att det blir en kul vår jag går till mötes.

av Peter Allansson

4 kommentarer:

 1. Tja, här blir det Whiskyfair - fotbollsresa till London samt rundtur Dublin-Belfast med besök på Bushmills under våren-juni

  SvaraRadera
 2. Gött, vad skall du se för match då?

  //Peter

  SvaraRadera
 3. Ett riktigt bra val av Arena och lag. Jag själv är Spurs-fan sedan slutet av 70-talet.
  Jag kommer att vara på WHL 2 veckor innan för att se när Sunderland kommer dit.

  //Peter

  SvaraRadera