söndag 12 januari 2014

< Söndag v.2 >

Så kom den, snön, fast jag hade hoppats att vi skulle slippa den helt denna vinter!

Jaha ja, söndag morgon och nyss hemkommen från jobbet! Här i Stockholm så har vi ett tunt lager med snö för första gången i vinter och för mig, personligen, så hade det inte gjort något om det hade uteblivit helt. Nu så kommer jag vara ledig några dagar så då skall jag skriva lite och berätta om dom whiskys som jag tidigare smakat mig igenom, så håll utkik.

"Veckans Whisky" då, det har jag en, den som utmärkte sig mest var en 22-årig Linkwood Sherry Butt från Hart Brothers och den kommer jag återkomma till vid ett senare inlägg. Nu skall jag sova några timmar och ni får ha det bra så länge.

av Peter Allansson

2 kommentarer:

  1. Vi hade med denna i vårt julprojekt "Advents-boxen"" och där den blindprovades och fick överlag väl godkänt! (15,10 av 20,00 p) Bättre än förväntat!!

    SvaraRadera
  2. Jag gillade den skarpt och mina smaknoteringar kring den kommer ut senare idag

    //Peter

    SvaraRadera