fredag 14 februari 2014

~~ Alla Hjärtans Dag ~~

Vi på Whiskyboden önskar er alla en trevlig Alla Hjärtans Dag och hoppas ni står över alla gelehjärtan för något godare så som choklad och en god whisky.

Om jag inte skulle jobba i natt så skulle jag sitta hemma med trevligt sällskap och bjuda på whisky och någon god choklad. Självklart skall det vara en choklad med en hög procentandel kakao, så ingen vanlig chokladkaka från kiosken nere på hörnet. Är man inte så hemma bland lite finare choklad så är det ju bara att fråga i butiken. Sen är det bara att njuta.

Smakguide:
När man smakar choklad och whisky tillsammans är följande process att rekommendera  
¤ Börja med whiskyn och smaka av den som vanligt.                              
¤ Efter du svalt whiskyn, vänta några sekunder                                       
¤ Lägg en liten bit choklad på tungan och låt den smälta                           
¤ När chokladen nästan har smält så tillför lite mer whisky                     
¤ Nu är det bara att blunda och sedan njut                                   av Peter Allansson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar