torsdag 13 februari 2014

Äntligen ska jag på Edinburgh Military Tattoo..

Äntligen ska jag på Edinburgh Military Tattoo.....

En dröm sedan länge har varit att åka och titta på Military Tattoo i Edinburgh, nu gjorde jag och min sambo slag i saken och bokade biljetter till evenemanget som är i början av augusti. Det gäller att vara i god tid om man vill se detta evenemang, biljetterna brukar ta slut slut ganska fort. Det kan inte bli så mycket bättre än så här, både säckpipa och whisky. Super nice.....

av:Tommy Sachariasen

2 kommentarer:

  1. Vad roligt! Edinburgh är underbart! Idag tipsar jag faktiskt på bloggen om en pub som inte får missas i staden! Har också en kategori som heter just Edinburgh där det finns foton mm. Läs gärna:))

    SvaraRadera
  2. Den ska jag verkligen besöka nice...//Tommy

    SvaraRadera