tisdag 4 februari 2014

En livsmedelsbutik värd att nämna

Redan 1984, när jag flyttade till STHLM,  blev jag informerad om butikens existens och den blir bara bättre med åren, precis som många whisky vi köper själva!

Jag brukar alltid säga att den bästa livsmedelsaffären att handla på är BEA och den hittar man i Svedmyra/Stockholm. Den är stor och välsorterad med bra priser utan att de behöver tumma på kvaliteten. Sen till det bästa, dom har en lika stor undervåning fylld med allt man kan tänkas behöva. Stekpannor, tyger, husgerådsartiklar, verktyg, kaffebryggare, pennfodral och mycket mycket annat. 

För en tids sedan hittade jag en perfekt liten tillbringare att ha vid whiskyprovningar och igår när jag var där så slog tanken mig, undrar om dom inte har whiskyglas ståendes på någon hylla också...!!!  Självklart så har dom det, dom har Glencairnglas som säljs styckevis  till priset av 59 kr/st. Självklart så höjer Whiskyboden betyget för butiken och får nu 8 av 10 "bodar" och börjar dom även att sälja whisky där så finns nog möjligheten till 10 av 10 "bodar"    ;-)
                                                                                         av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar