söndag 2 februari 2014

< Söndag v.5 >

Härligt, första söndagen vi skriver i februari månad och det har varit en bra vecka förutom att man fick ställa in resan ner till Linköping i sista stund.

Lite synd att det inte blev något Whiskyexpo för min del men jag hoppas att ni alla som var där hade en angenäm vistelse med mycket god whisky. Jag tröstar mig med att Whisky Fair 2014 inte är så långt borta i tiden, plus att jag igår lyckades knipa en av de få Amrut Sherry Cask som släpptes igår. 

Nu så skall vi tjata lite indiskt igen, för "Veckans Whisky" blev en av mina trotjänare, Amrut Intermediate Sherry Matured, och för er som inte har haft möjlighet att smaka på den kan jag bara säga, gör så. Själv så har jag väl bara ca 15% kvar i flaskan så ett inköp av den får det allt bli snart. 

Till veckan som kommer så har jag inte så mycket planerat och det brukar bli mer spännande när jag låter saker och ting bara "hända" Nu skall jag sova en stund och passar på att önskar er alla en trevlig söndag!

av Peter Allansson 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar