onsdag 19 mars 2014

Glenn Batch 2 - Svenska Eldvatten


Under Whisky Fair fick jag prova Glenn, från Svenska Eldvatten, för första gången och när jag lämnade deras monter hade jag köpt med mig en egen flaska för vidare ingjutning på hemmaplan. Väl hemma så var jag inte ensam om att gilla den, mina polare fattade genast tycke så nu börjar man redan oroa sig för att den skall ta slut. Vad är det för fel på 70 cl - flaskor!

Man har verkligen lyckats balansera det söta mot det rökiga och de bjuder med de lite syrligare frukterna att dansa med. Den har attityd men av det mildare slaget och där av så tror jag att den gillas av fler. Det skulle ha varit kul att jämföra den med första utgåvan. Den finns på Systembolagets beställningssortiment  och kostar 752:- Klart prisvärt, men jag vill fortfarande att man skall gå upp till en 70 cl flaska. Jag vet inte varför, men jag gillar inte riktigt känslan av den mindre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar