söndag 2 mars 2014

< Söndag v.9 >

Sista söndagen innan Whisky Fair och det är verkligen något man sett fram mot!

I skrivande stund så har vi medlemmar av Whiskyboden Whiskysällskap bara fyra dagars väntan kvar innan vi får ge oss iväg på årets whiskymässa, Whisky Fair 2014. I år så åker åtta av våra nio medlemmar med på resan så det skall bli kul. Jag har nog gjort som de flesta, bläddrat mig fram och tillbaks i sortimentlistan och nu gjort mig en egen liten inköpslista. Ledordet för årets lista är, kvalitet!

Som ni nog har märkt av så har jag haft en lugn whiskyvecka och inte kunnat rapporterat några smaknoteringar eller annat skoj. Jag fick nog så att det räckte och blev över efter förra söndagens besvikelser. Det mest spännande från veckan gällande whisky må nog vara att Tommy och jag fick oss en Yamazaki Sherry Cask, så det är ju lite kul. "Veckans Whisky" hämtar jag från listan över whisky som jag ämnar prova under mässan och den som jag nu har valt är en Norsk Whisky med namnet Gjoleid som skall kul att få smaka på.

Nu har jag inte mer tid till att sitta vid datorn så nu får jag önska en riktigt bra söndag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar