lördag 1 mars 2014

Oops, en Sherry Cask

Ibland så skall man ha turen på sin sida och idag är en sådan dag!

Igår kväll så låg jag och tänkte att det har varit alldeles för lugnt på whiskyfronten ett tag, dags att kavla upp ärmarna och göra lite nytta! Även om jag hade lovat mig själv att inte köpa någon whisky innan mässan nästa vecka så tyckte jag att jag kunde vara snäll mot mig själv. Tur hade jag också!

När jag gick upp i morse så trodde jag att denna Yamazaki var en webblansering, men icke, då blev det stressigt, men tanke på att Bromma hade fått 12 flaskor och Passagen 24 så trodde jag att jag skulle missa detta släpp, men Tommy ringde upp mig när jag var halvvägs och han var ute vid Systembolaget i Bromma och undrade om jag ville ha en flaska..! Då kunde jag slappna av och ta mig hem till min frukost. Tack Tommy!        
                                     av Peter Allansson      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar