söndag 30 mars 2014

< Söndag v.13 >

Sunday, lovely sunday! Själv så skall jag gå och lägga mig efter en natts arbete och jag skall jobba natten som kommer, men sedan är jag ledig några dagar.

Veckorna drar iväg och snart är våren här på allvar med allt som det innebär. Det är nästan så att man är sugen på att tvätta fönstren och vårstäda redan, men fönstren får vänta till de har sopat upp allt grus först, annars får man dubbelarbeta. Det är då för härligt när man sedan är klar med allt sådant och bara kan njuta av våren....

Whisky då, det har jag väl fått i mig några centiliter av och denna veckas "Veckans Whisky" blev ett lätt val för mig och platsen tilldelas den Glen Grant som jag fick av Stefan under mitt besök i Karlstad. Missade ni mina smaknoteringar kring den så är det bara att klicka här. Jag har själv varit inne på Systembolagets hemsida och beställt mig en egen flaska!

Vid någon av mina lediga dagar så skall jag nog ta och öppna en av de flaskor som jag köpte under Whisky Fair. Jag är lite sugen på att sprätta min Nikka Single Cask Miyagikyo 2002, vi får se.. Nu skall jag sova en stund innan det är dags för mitt favoritlag i fotboll att spela... Ha nu en bra söndag!

av Peter Allansson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar