lördag 15 mars 2014

Sveriges mest sålda DVD:er i ny tappning..

Hur många av oss har inte någon gång tittat på "brasan" och önskat oss en riktig brasa. Nu en ny tappning av "brasan" sett dagens ljus.

Whiskygiganten Grant’s har tillsammans med de två framgångsrika svenskarna Gustaf Wollin och Daniel Takacs producerat en av Sveriges mest sålda DVD ”Brasan” i en ny tappning. Den gemytlige brasan har varit ett sätt att fylla den annars tomma TV-rutan med något trevligt som figurerar i bakgrunden, medan användaren själv slappnar av eller underhåller gäster. Nu har den internationella whiskyproducenten Grant’s valt att att ta ”Brasan” till nästa nivå genom att skicka filmfotografen Daniel Takacs, som bland annat filmat Adidas All in, samt den prisbelönade* industridesignern Gustaf Wollin till Skottland, New York och runtom i Sverige. Därefter har de producerat tolv högkvalitativa filmer som ges ut i form av appen ”Our Reward”. 

Personligen så har jag tidigare önskat mig en lite utveckling av just "brasan" så att man kan koppla egen musik osv till filmen och nu är det också möjligt genom denna app, så gör som jag och många andra världen över, skaffa den nya morderna versionen av "brasan" genom att besöka någon av länarna här. 
Gå in på länken nedan för att kostnadsfritt ladda ner ”Our Reward” till iOS: [länk]
Gå in på länken nedan för att kostnadsfritt ladda ner ”Our Reward” till Android: [länk]

Vi tackar Grant`s för denna trevliga film

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar