fredag 14 mars 2014

On The Road Again..


Ibland så blir storstadslivet för mycket för en inflyttad och då brukar jag packa min väska och åka iväg någonstans där man kan få lite lugn och ro, så även nu och målet med resan blev Karlstad. Karlstad och Värmland är alltid trevligt att komma tillbaka till så det är tur man har en hel del släkt som fortfarande bor kvar. En resa för själen!

Förutom allt ovan nämnt så kan man ju också passa på att sondera whiskykulturen när man ändå är häroch då föll tankarna på Stefan och World Wide Brands som man kan göra en liten intervju med. Idag är Stefan nere i Borås och håller i en provning så jag hoppas att han sköter om sin förkylning och tar det lite lugnt så att han orkar med att ta sig lite tid för Whiskyboden.. Jag återkommer kring detta. Nu skall jag få lite egenfångad (av min morbror) regnbåge på 1,2 kg till middag!

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar