söndag 11 maj 2014

< Söndag v.19 >

Jag är den förste att erkänna att jag har haft fel! I tidigare inlägg så har jag skrivit om anCnog och jag har inte varit nådig i mitt tyckande om anCnoc som whisky och när jag stod på Whisky Fair 2014 och smakade på deras 35-åring sade jag, - "jag kommer aldrig finna en anCnog i min smak, men ack så fel jag hade.." Nu står den där som "Veckans Whisky" anCnoc Tushkar. Mina smaknoteringar kommer inom kort.

Sen ser jag fram mot veckan som kommer för jag har fått ett sms från Systembolaget om en liten beställning och jag kan kort avslöja innehållet i min beställning, Paul John....  I´ll be back..

Nu skall jag sova en stund innan årets sista match för mitt favoritlag, Tottenham Hotspurs FC, skall spela. Jag önskar er alla en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar