måndag 12 maj 2014

Spänningen börjar stiga lite nu..


Den 5 juni 2014, kl 10:00, finns ytterligare en svensktillverkad whisky att köpa genom Systembolagets beställningssortiment och många har nog redan planerat för ett inköp. Känner jag mig rätt så kommer nog jag också att sitta vid datorn, inloggad och klar, för att få mig ett exemplar av Box The Pioneer

Skulle det nu vara så att du inte kommer över ett eget exemplar så kan jag då i stället tipsa om Box Whiskyfestival, som går av stapel den 28 juni, för där lär det nog finnas några centiliter till salu. För utom Box Whisky så kan du även få smaka av utbudet från Whiskytaste Sweden AB, Clydesdale AB, Jolly Good Brands och World Wide Brands, låter inte det lite lockande! Vill du har mer information om Box Whisky eller Whiskyfestivalen så klickar du här!


av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar