måndag 5 maj 2014

- Länkar -


När jag ändå är hemma och sjukskriven så tänkte jag försöka göra lite nytta med Whiskyboden genom att uppdatera sidorna lite och börjar härmed länksidan. Så nu undrar jag, är det någon som känner med sig att ni saknas på länksidan, eller saknar någon annan länk, så är det bara att dra iväg ett litet mail till mig så lägger jag in er/deras sida. Bara om den har med whisky att göra vill säga! [mail to]                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    av Peter Allansson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar