tisdag 13 maj 2014

Missade nästan hela auktionen!


Att det pågår en whiskyauktion hos Stadsauktion höll på att passera helt obemärkt, men jag skall då inte handla någon mer whisky den här månaden, så det här får bli som en liten påminnelse för er. Jag tycker mig se att en hel del av det som aktionernas ut är flaskor som återkommer med jämna mellanrum och fått för mig att det kanske inte är så stor omsättning på whiskyflaskor vid svenska auktioner, är det någon av er läsare som vet?

Vid varje auktion så kan man hitta några flaskor som är intressanta, men som oftast är prisbilden en aning för hög för min landstingslön, eller vad sägs om en Macallan från -61 med ett utropspris på 45 000:- eller Dalmore som ni ser här till höger! Till helgen så får det bli till att lämna in e lottokupong och hoppas på ett tillskott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar