söndag 4 maj 2014

< Söndag v.18 >


Sjuk, inte sjuk, sjuk osv, nu är det dags att det vänder och blir bra så att man kan få börja njuta lite av våren som är över oss. Jag vill göra klart hemma, jag vill ut och fiska och jag vill testa lite ny whisky. Fast allt har sin tid säger man ju...

I början av veckan, innan jag blev risig, så hann jag med att få smaka på en Lagavulin Distillers Edition 1997 och det är den som får ta plats som "Veckans Whisky" och den får jag tacka Daniel för, tack! (Hoppas på smaknoteringar av Daniel på den)  Förutom den Glenfarclas som jag fick nyligen så har jag också i dagarna beställt mig en Paul John Peated Select Cask, så man har lite att se fram mot också.

Annars får jag säga att det är ganska så lugnt på whiskyfronten just nu, men man vet ju aldrig, det kan svänga fort. Resten av söndagen kommer att för mig gå i ett riktigt lugnt tempo men jag hoppas att ni alla får en underbar söndag på alla sätt och vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar