måndag 19 maj 2014

Smaknoteringar - anCnoc Tushkar

Att jag skulle gå och köpa en anCnoc igen var väl inget jag trodde att jag skulle göra igen, men skam den som ger sig. Då det här är en tillfällig utgåva, exklusivt för oss i Sverige, så skall nog inhandla mig en flaska till. Då så, här följer mina små noteringar..

anCnoc Tushkar 46%

Doft: Så fort jag kände de första dofterna av äpple och citrus så tänkte jag för mig själv, "den här kommer jag blir frisk av". Det är en livligt doft där röken sakta kommer smygandes. 

Smak: Smaken börjar som doften med lite äpplen och sen dyker kokosbollar upp från sidorna. Röken är mjuk och försöker inte dominera scenen utan låter alla smaker ta plats. Efter en stunds smakande dyket lakrits upp som en bonus.

Eftersmak: En ok eftersmak där jag även fick lite hintar av vaniljtoner i den lätta brisen. Gott.

The End: Som sagt, jag trodde inte det, men den är riktigt fin och jag skall absolut ha mig en flaska till innan de tar slut på Systembolaget. Priset ligger på 449:- och ni hittar den om ni klickar här.

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar