onsdag 18 juni 2014

Ingen Aultmore ännu, men Whisky & Bourbon


Det är gött med semester och det är spännande med fotbolls-vm, så mig gör det inget att det inte är högsommarväder just nu, det är ju inte kallt.

Glad blev jag av att nya numret av Whisky & Bourbon kom igår, men mindre glad är jag över att aldrig få min Aultmore som jag beställde den 2 jun. To m personalen kliar sig i huvudet och undrar vad som hänt. Vi får se om jag får den innan midsommar.


1 kommentar:

  1. Hejsan Jag kontaktade systembolaget i dag, eftersom jag inte heller har fått mina 2 flaskor Aultmore. Då sa dom att beställningen var makulerad Jag vet inte om det inte kom några flaskor till Sverige. Jag var bland dem första som gjorde en beställning. Man blir ju så jävla...... trött på systemet i bland.

    SvaraRadera