onsdag 18 juni 2014

Systembolaget har slarvat bort min Aultmore..

Nu är jag riktigt sur på Systembolaget, igen

Den 2 jun 10:01 registrerade Systembolaget mitt köp av en Aultmore, jag fick först en bekräftelse på nätet och kort där efter på mail, så långt ok. På mina sidor hos Systembolaget står det att beställningen är gjord och de skall skicka flaskan till förutbestämt utskänkningsställe och den bör vara där om ca 8 arbetsdagar. 

I fredags var jag där och de kunde inte svara på vad som var fel, men lovar att fixa det efter helgen. Nu visar det sig att jag inte skall ha någon flaska överhuvudtaget...

av Peter Allansson

2 kommentarer:

 1. Jag var inne på Clydesdals hemsida där står det att varan tog slutInformation Systembolaget
  Artikelnummer: 84994 - BS

  Pris: 848.00

  Lagerstatus: Slutsåld! 2014-06-16 Blir man förbannad... Att systembolaget inte kan hålla reda turordningen som beställningarna är lagda!!!!!

  SvaraRadera
 2. Någon borde hängas ut offentligt och be om ursäkt.

  //Peter

  SvaraRadera