torsdag 5 juni 2014

Slutsålt


Hade någon frågat mig om jag trodde att BOX första släpp på 5000 st flaskor skulle sälja slut redan första dagen så hade svaret blivit, - Nej, det tror jag inte! Nu vet jag bättre. Det tog 6 timmar och 35 minuter för att sälja slut på alla 5000 flaskor som hade gått ut för försäljning, Whiskyboden lyfter på hatten och säger, - GRATTIS! (Själv så fick jag 2)                                                                                                                                                     av Peter Allansson [bilden tillhör BOX Whisky]

2 kommentarer:

  1. Sitter här i stugan och ser ut över Bålsjöns blanka vatten som är grunden till " the pioneer" och är stolt som attan över att snart ha ett exemplar på spiselkransen.
    P-G Almroth

    SvaraRadera
  2. Kan förstå att du känner dig stolt, det skulle jag också vara. Jag ser fram mot att få smaka av den rackarn ;-)

    //Peter

    SvaraRadera