fredag 13 juni 2014

Två av tre, gott men inte ok


Idag fick jag bli 66,66% glad, jag fick två av mina tre beställda flaskor, men det var ju inte utan lite strul. Den 2 jun beställde jag en flaska och två flaskor BOX de meddelanden jag fått av Systembolaget verkade för mig allt annat än logiska. Idag jag jag upp till Systembolaget för att kolla läget, och där fanns det i en låda mina två flaskor BOX, men någon Aultmore gick inte att finna. På väg hem fick jag ett sms från Systembolaget som sade att det nu fanns två flaskor BOX som väntade på mig..... 

2 kommentarer:

  1. Hejsan Jag var också och hämtade mina BOX på systemet... Min Aultmore hade inte kommit heller. Men jag fick veta att 500 flaskor BOX hade kommit till lila Alvesta i Småland!!!! Vi måste verkligen njuta av Sveriges just nu bästa Whisky??!!! MVH Lisbeth

    SvaraRadera
  2. Trist när det strular och just Aultmore som jag längtar så efter, den är ju såååååå gooodd.

    SvaraRadera