tisdag 8 juli 2014

Änglar, finns dom?


På den frågan, "Änglar, finns dom", så är svaret för mig väldigt enkelt, Ja! Ni kommer väl ihåg allt strul det var med Systembolaget kring den Aultmore Sherry Cask som jag skrev om och sedan beställde genom Systembolagets Webblansering. Jag kan fortfarande bli arg när jag tänker på hur lite dom bryr sig om sina kunder när sådant här händer...
      
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu är jag dock överlycklig, en Ängel har hörsammat min "klagan" och hörde av sig till mig och samtidigt erbjöd mig en del av innehållet av denna fantastiska dryck. Vad tror ni jag svarade på en sådan fråga? Jag kunde inte annat än att tacka ja och igår så fick jag hem den fantastiska drycken så i morgon, onsdag, skall den avnjutas, det kan jag lova! Åter igen, ett jättestort tack!


av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar