söndag 17 augusti 2014

Godsaker från Edinburgh.


Äntligen fick jag och min sambo uppleva Edinburgh Tattoo, det blev en magisk upplevelse med musik från hela världen. Edinburgh är en underbar stad i min smak, med whisky i varenda vrå kan det inte gå fel. Denna gång så fick vi med oss fyra buteljer varav två japanare som jag inte kunde motstå. en Yoichi 43% 50cl och Yamazaki Distiller´s Reserve (For the UK market), det kommer att bli mycket intressant och prova dessa japanare.

En annan trevlig upplevelse blev det när vi provade Dalmore 18 years, en härlig och mjuk whisky som vi båda gillade och på Edinburghs flygplats hittade vi den för endast 79 pund ( 900 kr).

Jag var lite sugen på Glenlivet Nadurra och även denna fanns på taxfree. Jag samtalade med personal och han tyckte att jag skulle ta den nya Nadurra Oloroso Matured 48%, så även den här ska bli mycket intressant och prova framöver. Jag hoppas att det inte är sista gången jag är i denna underbara stad med mycket kultur och historia.

av:Tommy Sachariasen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar