tisdag 19 augusti 2014

Lite på G


Det börjar kännas som om hösten lurar bakom bakom husknuten, till helgen nu, den 22 - 23 aug, är det whiskymässa nere i Falkenberg och sen rullar det bara på tills vi sitter på Cinderella i mitten av januari. Själv så siktar jag först in mig på Borlänges första whiskymässa som går av stapeln 14 - 15 november och jag känner på mig att den kommer att bli en bestående mässa. Spännande!

Inom kort så kommer vi ha en liten intervju med en ännu icke namngiven person, men så snart allt är 100% klart så kommer vi att presenter personen i fråga.

Det kommer också att bli några förändringar här på sidan, jag har bl a droppat mina söndagsinlägg för att i stället köra "Whisky i Fokus" och om det så får jag be om att återkomma när jag är helt klar med hur det kommer se ut.

Det var allt för idag, återkommer snartInga kommentarer:

Skicka en kommentar