onsdag 17 september 2014

11 nya Aultmore Sherry Cask

Clydesdale AB har lyckats få fram 11 flaskor till av denna goding

Jag fick en chans igen, men jag kan inte känna mig lugn förrän flaskan står hemma i mitt skåp och skulle Systembolaget strula bort en flaska till, då blir jag verkligen ledsen. [läs här om min förra] Det kommer att bli en jobbig väntan...

Plats för flaskan är redan ordnat i skåpet. Den skall få en speciell plats för den skall få stå där länge och endast få komma fram vid extra ordinära tillfällen, för chansen att komma över en flaska till är nog obefintlig.

Vill du också få tag på en Aultmore Sherry Cask så lär du få skynda på för 11 flaskor lär gå åt fort. Klicka här så kommer du direkt till Systembolaget och kan klicka till dig en flaska.


4 kommentarer:

 1. Jag klippte till och köpte en flaska på din rekommendation! Hoppas att det visar sig vara en hit!
  /Anders

  SvaraRadera
 2. Anders, jag kan inte så här på rak arm komma på en godare 5-åring

  Jag hoppas verkligen att jag får en flaska denna gång för jag fick både bekräftelse på webben och per mail sist, men sen hände något hos Systembolaget...

  //Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr verkar det som det blir en repris från dina tidigare erfarenheter... Beställt, bekräftat från Systembolaget men sedan tvärstopp... Surt när man byggt upp förväntningarna...
   /Anders

   Radera
 3. Jag höll också på att missa tack vara systembolagets utdelningssystem.. De går tydligen efter butiksnumren och börjar i norr och sen söder ut, men hoppar tydligen över Stockholmsområdet på väg ner... Jag skall kolla upp hur de gör mer exakt, men i grova drag så funkar det så. Jag vet att jag var först att köpa av de sista 11 men höll på att ramla ur kön om jag inte hade haft en liten "spion" som höll koll på mitt bokningsnummer och butiksnummer....
  //Peter

  SvaraRadera