måndag 27 oktober 2014

Mitt Whiskyrum - Peter Dreifaldt Vidberg del 3


Just nu är rummet på beställningsstadiet! Allt beställs och kommer sakteliga in för att bearbetas och för att byggas ihop!En Ardbegskylt inhandlades från USA via Ebay som senare ska sitta på grinden in i rummet. Lyktorna som ska sitta på väggen har ankommit, men däremot var hållare till väggen för dessa länge ett oskrivet kapitel. Men med lite funderande blev det plåt (som målas svart) med renskinn som hållare. Lite kallsmide får bli väggkonsol till denna. 

Nu äntligen fanns lite tid att börja med hyllplanen och jag beslutade att de skulle slipas och betsas ljust brunt till skillnad från väggen de ska sitta på som är målade med mörk tjärfärg (luktar gudomligt!) Även belysningen har landat, led-stripes som ska monteras under hyllplanen, möjlighet att dimmra så klart!

Projektet växte faktiskt ur rummet till och med! EN pizzaugn är beställd samt en Carlsbergkyl som ska stå angränsande till rummet! Finns inget manligare än att baka eget bröd eller pizza! Jo jag vet att det inte är lika snyggt som en innis & gunn kyl... men det är liksom lite svårare att hitta! Den står ju heller inte i själva whiskyrummet.

Väl mött tills nästa gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar