torsdag 15 januari 2015

Idag är det dags att drar ut på sjön..


Då har det blivit dags att bege sig mot Whisky Fair 2015 och min lilla shoppinglista [önskelista] är ifylld och klar. Jag kommer dock inte ha råd att köpa alla på listan men några av flaskorna som jag tagit upp skall allt med hem. Sen vet jag av erfarenhet att det kommer att dyka upp ett antal sorter som jag inte har tänkt på ännu och inte heller har provsmakat, men det är ju lite av tjusningen med just denna mässa. Det skall bli skitkul.

Hur ser det ut för er, har ni också gjort er en shoppinglista eller går ni mer på känsla? Jag hoppas att få träffa många av er på båten för man är lite nyfiken på vilka som läser vår blogg.

Nej nu är det dags att kila ner till tvättstugan så man får med lite ombyte, sen är det bara att packa ner lite av det rena..

Vi ses ombord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar