fredag 16 januari 2015

Åter i hemmet efter Whisky Fair


Jaha ja, nu är den över och jag längtar redan till nästa års mässa. Den här gången gjorde jag något som jag tror att jag är ensam om och med tanke på Mickes ( Jolly Good Brands) reaktion när jag berättade historian så kan det nog vara så. Så här var historian i korthet, nu på morgonen när mässan öppnade  (dag 2) så var mitt whiskyglas helt oanvänt och de kuponger som man får i mässpriset var fortfarande oanvända. Jag har nästan svårt att tro på de själv!

Igår så var min tanke att bara glida runt på mässan och göra några inköp av de flaskor som jag hade tänkt på innan och sedan kunna gå upp till matsalen för den förbokade middagen klockan 21 och så blev det också.

När mässan öppnade klockan 18 så var det redan mycket folk på plats och när portarna slogs upp så blev det en fysisk kamp för att försöka komma över de godbitar som förannonserats. Folk var som galna och det blev även handgemäng bland några av besökarna, så till i kväll så har arrangören ändrat lite på spelreglerna på så sätt att de flaskor som är avsedda till dagen tur är begränsade till en flaska per kund och med ett lite senare släpp med säkerhetsvakter närvarande.

Förutom ovannämnda situation så var det en fantastiskt trevlig resa med mycket gott att smaka av och med många trevliga bekanta som man fick träffa och prata med en stund innan man gled iväg på nya äventyr. Denna resa har även filmats för en dokumentär som kommer att visas på tv framöver så det är något man får hålla utkik efter.

Till sist så vill jag rikta ett stort Tack till arrangören av Whisky Fair och till alla fantastiska utställare som vet hur man tar hand oss besökare, ni gör ett underbart jobb och vi ses på båten nästa år igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar