torsdag 5 februari 2015

Paul John x 3 - Blindprovning


Igår, på Facebook, så diskuterades Indisk whisky och jag, som är väldigt "inne" på just Indisk whisky, var ju absolut tvungen att avsluta kvällen med en whisky från Paul John. Vad tror ni resultat av det blev? Jo, det blev en liten blindprovning av Paul John´s Pl-161, Pl-163 och slutligen Pl-164.

Jag har nu ställt dessa mot varandra igen och resultaten har varit snarlika men men jag testat dem på olika sätt så resultaten hade troligtvis sett annorlunda ut om jag hade genomfört dem på samma sätt varje gång. Sådana här egna spontanprovningar tycker jag är riktigt kul och spännande att genomföra. Om jag nu skall ranka dem så tycker jag personligen att det ser ut så här;

1) Pl-163
2) Pl-161
3) Pl-164

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar