söndag 10 maj 2015

Nystart med nytt från Aflodal


Det här inlägget känns skönt att få skriva efter en tids uppehåll från skrivandet, så nu skall det åter bli lite att läsa från Whiskyboden. Skrivstoppet berodde inte på att intresset av whisky hade upphört utan en arbetsförändring som fick ta mitt fokus till 100% under en tid och nu känner jag att jag kan åter få lägga ner lite tid på det som jag tycker är riktigt gott och spännande.

Startskottet för nystarten blev den whisky jag precis har avnjutit och smaknoteringar är gjorda, så i morgon afton kan ni troligtvis få läsa om Henrik Aflodals "World Champ Geerie", destillerad av Glen Garioch.


2 kommentarer:

 1. Det är härligt att se att du är tillbaka.Vi är många som har saknat inläggen.
  Tack på förhand
  MVH En whisky nörd från Urshult/Tingsryd

  SvaraRadera
 2. Tackar. Nu skall det förhoppningsvis bli som vanligt inom kort.

  //Peter

  SvaraRadera