söndag 1 juni 2014

[ Söndag v.22 ]


Söndag och nu har jag bara fyra nätter kvar att jobba innan jag får plocka på mig semesterkostymen och njuta av livet till 100%. Den här senaste veckan har varit fantastisk om man ser den ur ett whiskyperspektiv för jag har fått smakat ett flertal underbara sorter. Vi har ett flertal smaknoteringar som väntar på att renskrivas och läggas ut inom kort, så ni får ha lite tålamod. 

Veckans Whisky blev för mig ett lätt val och det fast jag har provat flera goda sorter. Vinnaren blev då den Aultmore som jag skrev om i onsdags och jag längtar till att få köpa mig en egen flaska som jag kan ta fram och njuta av vid lite speciella tillfällen. Nu skall jag krypa ner i sängen och sova för i natt så jobbar jag igen. Ha nu en riktigt skön söndag
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar