onsdag 21 januari 2015

Aultmore 7 yo Sherry Butt - A. D. Rattray


Här fortsätter jag i min kärleksresa bland Aultmore och denna gång så har jag köpt mig en Aultmore Sherry Butt 7 Yo på 56% av A. D. Rattray och den kom jag över under årets Whisky Fair och saluförs av Clydesdale AB. Det är en av 588 flaskor som släppts och vad jag kan komma fram till så finns den endast till försäljning för Restauranger. 

Den här påminner väldigt mycket om den 5-åriga Aultmore som jag tidigare har skrivit om men kärleken består. Den har en aning svagare ton av Sherry i doften men har en mer ballanserad smak en 5-åringen och jag gillar den småpeppriga smaken som dansar runt i munnen. Den har en lång eftersmak att sukta efter.. Min kärleksresa om och kring Aultmore kommer att fortsätta utan uppehåll för det här är gott,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar